Vi söker en advokatsekretrare till vårt kontor i Malmö

Har du tidigare erfarenhet inom administration och har du serviceinriktad ambition?

Information om jobbet:
Arbetet som advokatsekreterare innebär att du är kugghjulet i advokatbyråns organisation. Du administrerar tidsbokningar, arbetar med akthantering och vårt klienthanteringssystem. Du är även byråns ansiktet utåt genom att hantera de inkommande telefonsamtalen. Du hanterar den löpande bokföringen och hjälper till att administrera ekonomin. Din arbetsplats är i centrala Malmö.

Detta söker vi:
Vi söker en person som besitter stor social kompetens och som drivs av ordning och struktur. Du tycker om ett högt tempo och förväntas att kunna arbeta självgående. Du ska ha ett gott omdöme och vara flexibel i ditt arbetssätt och uppfattningar. Vidare ska du kunna lösa problem på egen hand och kunna söka upp egen information.

Meriterande kvalifikationer är tidigare arbete inom administration och kontor. Utbildning inom ekonomi och bokföring är egenskaper som vi gärna ser att du har. Det är däremot inte ett krav att du har utbildning om du har rätt personliga egenskaper för tjänsten. Det är ett krav att du uttrycker väl i svenska i både tal och skrift. Dessutom ska du ha kunskaper i engelska. B-körkort är ett grundläggande krav.

Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Skicka CV och personligt brev till info@frisellsadvokat.se. Sista ansökningsdag är 12 december 2022.

Kontaktperson för tjänsten är Malin Frisell. Har du frågor om tjänsten ring oss gärna på 040-23 90 05.

Vi ser fram emot att höra av dig!